Råvaror och teknik

Rätt bränsle

Glöm inte dom viktiga grönsakerna

Grönsaker ger din kropp rätt bränsle till din kropp. Alla grönsaker kommer att ge din kropp olika effekter i kroppen då dom är rika på fibrer. Fibrer mättar och håller igång din mage. Att tillföra grönsaker till dina måltider förhindrar också för hjärt- och kärlsjukdomar och till viss del en del olika typer av cancer.

Bränsle i en massa färger

Vi äter inte bara för att bli mätta. Vi ser med våra ögon och det ger en upplevelse vad som finns på tallriken. Hjärnan älskar olika färger och går igång på till exempel morötter, blåbär och gröna blad på grund av deras starka färger. Tänk dig en tallrik med till exempel köttbullar, brunsås och potatis. En ganska tråkig syn om man inte tillför lite grönsaker som bryter av. En röd tomat gör mycket och är också nyttig precis som alla grönsaker.

bränsle

Goda grönsaksrätter

Det finns en hel del grönsaksrätter som ger dig bränsle så att du mår bra. Antingen så tillför du grönsaker till din maträtt eller så äter du en vegetarisk rätt. Ibland kan man äta vegetariskt eller byta ut potatisen mot ett stort mål av grönsaker. Det finns flera nyheter som jag skulle vilja presentera. En utav dom är koriandermarinerad broccoli och blomkål.

bränsle

Antingen tycker man om koriander eller så gör man det inte. Så är man en korianderälskare så ska man definitivt prova denna grönsaksrätt. Den innehåller broccoli, blomkål, koriander, rapsolja och kryddor och förpackningen innehåller 150 gram per förpackning. Du värmer den snabbt i ett värmebad på spisen i fem minuter eller i en till tre minuter i din micro.

Vill du se fler grönsaksrätter så finns dom i webshopen. Här kommer nedan ser ni vilka som finns förutom ovan rätt.

  • blomkålsris
  • broccolipuré
  • grönsakspytt
  • heta grönsaker; zucchini, paprika, lök
  • tricolorekål
  • vitlökskryddad kålrabbi med spenat