Allmänt Mitas Mat

Ta med dig

Frukost lunch eller middag

När du ska iväg till stranden eller till jobbet vill du ta med dig något gott att äta och dricka. Hos oss kan du köpa ett urval av saker som du kan ta med dig både för det gäller mat och dryck. Vår butik ligger på Lidingö och här hittar du både bakad potatis, wraps, kyckling, lax, sallader och vitkålslasagne. Vi har öppet mellan elva och åtta på kvällen så du kan hitta både frukost, lunch eller middag om du vill.

ta med dig

Ta med dig din mat eller sätt dig på vår nya uteservering

Vi har också en uteservering där du kan sitta och äta, koppla av och prata med andra eller oss. Vi har flera ställen att sitta på både i sol och skugga.

ta med dig

En favorit som är påfylld

Något som blivit populärt är vår vitkålslasagne. Den har varit slut ett tag men finns nu igen att köpa. Den innehåller nötfärsröra och parmesankräm och är mycket god.

ta med dig

Vill du hellre beställa mat så finns den möjligheten. Kontrollera så att vi levererar till ditt område, antingen hem eller till jobbet. Antingen kan du komponera ihop din egna mat eller så finns det förslag på ihopsatta måltider på vår sida med våra produkter. Vad sägs om mungbönbits, sesammarinerad sötpotatis och morötter med vitlökskryddad kålrabbi eller lax med quinoa och koriander, marinerad broccoli och blomkål. Det är bara två förslag men det finns fler och dessutom kan vi komma med förslag åt dig.

Alla produkter finns att köpa i portionsförpackningar. Komponera ihop en hel meny eller komplement till din egna. Vi lagar all mat från grunden och allt är förpackat så du kan värma i vattenbad eller micro. Du kan också frysa in det som du inte ska äta omedelbart och spara till ett senare tillfälle. Vi hjälper dig med alla frågor du har.