catering

Mingel med Mitas Mat

Catering är en bra idé vid bjudningar

En drink i sommarsolen med något gott på tallriken. Lite smått och gott att bjuda på till förrätten eller varför inte hela matmenyn. Orkar du inte planera eller göra det själv kan du beställa mingel med Mitas Mat. Då slipper du både planera och göra maten själv utan kan agera värdinna fullt och komligt hela festen eller bjudningen. Det låter väl helt underbart.

En sommarkväll med mingel

Under ett mingel vill man att det ska finnas både enkel men ändå god mat som alla gillar. Det ska vara lätt att äta och lätt att äta, speciellt om du inte har stolsplatser till alla. Tänk dig att få både ost, charkprodukter och grönsaker i ett glas. Det är både enkelt att äta, men också gott att äta.

Mingel

Vad har du för önskemål till ditt mingel? Kontakta oas så gör vi ditt mingel till sommarens önskemål och ett minne både för dig och dina gäster.

mingel

Det ska vara lätt att äta på ett mingel

Blir man bjuden på mingel vill man ha nått lätt att äta, eller när man bjuder på mat så ska det lätt kunnat ätas. Man ska kunna stå och äta nått gott samtidigt som man står med ett glas bubbel. Allt för att man ska slippa sätta sig ner och använda kniv och gaffel.

mingel

Varför inte bjuda på olika wraps i olika smaker så att alla kan få äta gott då man har olika smaklökar och också olika smaker vad man tycker om. Vare sig du vill ha kött, vegetarisk, eller veganskt så hjälper vi dig. Även om man inte är vegetarian så finns det mycket att bjuda på som man blir både mätt på och som är gott på ett mingel. För vem vill bli proppmätt när man är bortbjuden.