Mattips

Mattips från Mitas Mat

Fyllda med energi

Vi fortsätter med nya produkter och råvaror för att skapa variation som vi och du kan komponera ihop. När du köper dom olika komponenterna kan du snabbt få till en nyttig och god rätt. Du behöver inte köpa alla utan dom du vill lägga till så att du får en komplett måltid. Dom värmer du snabbt till lunch eller middag. Vi har en butik på Lidingö som du kan besöka för att få råd och hjälp. Vill du beställa gör du det enkelt på sidan och vi levererar till hela stor stockholm.

På sidan kan du se vad alla produkter innehåller, väger och vad dom kostar. Det är enkelt att klicka på det man är intresserad av när det gäller proteiner, kolhydrater, grönsaker, såser, omeletter, rawfood bollar, fröknäcken men också drycker. Det finns också förslag på kaloribestämda mattips. Då slipper du komma på egna rätter och bestämmer bara rätter efter om du vill äta fyrahundra, femhundra eller sexhundra kalorier per måltid.

Mattips till lunch och middag

Nedan följer några förslag på ihopkompnerade måltider med produkter ifrån oss. Du kan även beställa mat till ditt mingel. Små rätter som alla lätt kan äta.

Mattips

En slow cooked lax med blomkålsris, tomater och chevre

Mattips

Vitkålslasagne med nötfärsröra och parmesankräm
Mattips
Bjärefågels kycklingköttbollar, rixmix med svenska koralllinser, vitlökskryddad kålrabbi o lite mangosås

Nyttigt och näringsrikt

All mat hos oss är lagad från grunden med svenska och närproducerade råvaror så gott vi kan. Det finns också laktos och glutenfria produkter samt att vi har alternativ till vegetarianer och veganer. Våra produkter innehåller inga extra tillsatser och fettet som används är kallpressad rapsolja/olivolja, kokosgrädde och grekisk yoghurt. Kolhydraterna vi har såsom quinoa, korn, linser, ärtor och bönor kommer alla från svenska odlare.

Eftersom alla komponenter enkelt värms i vattenbad i fem minuter eller i två minuter i micron behöver du inte planera din måltid. Och har du en kort lunch på jobbet är detta ett bra alternativ.