Mattips

Förslag på mat

Men en godsak vill alla ha också

Att planera mat till lunch och middag kan ibland vara både kul och tidskrävande. Ibland vill man ha något snabbt och bara ta fram och värma. Vår mat är vakuum förpackade och väldigt enkla att värma. Maten kan kompletteras till mat som du redan har i kylen, men du kan också beställa alla komponenter för att göra en hel måltid. Jag har förslag på mat som jag har ätit för att visa dig vad som finns i min butik.

Förslag på mat

Vill du göra en god lunch eller middag med lax?! Här har jag gjort en lunch bestående av laxfilé, nakenhavre, mangosås och tricolorekål. Hela måltiden är gluten- och mejerifri. Du kan köpa min nakenhavre som förutom havren innehåller brytbönor, buljong och kryddor. Förpackningen innehåller 150 g och du värmer den lätt i vattenbad i fem minuter eller i en till tre minuter i micron. Du förvarar själva påsen med havren i kylen, men den kan också frysas till senare tillfälle.

Du kan göra en egen sås, men jag har också en mango- och kokossås på min sida. Den innehåller både kokosgrädde, paprika, zucchini, mango, mango chutney och nödvändiga kryddor och olja. Denna förpackning är på 100 gram och du värmer den likadant som nakenhavren.

Den sista komponenten som jag använde var tricolorekål. Vår kål innehåller vit, röd och grön mixad kål i en dijon kryddad blandning. Du kan använda den som ett tillbehör, men också blanda i till exempel färs eller till och med i köttfärssåsen. Förpackningen innehåller 150 gram.

Förslag på mat

Ett annat förslag på mat är örtslungad delikatesspotatis, vitlökskryddad kålrabbi. Till det clown cooked chicken. Titta in på min sida Mitas Mat för att se alla produkter jag har att erbjuda. Antingen som komplement eller som hela måltider.

Förslag på mat

En nyttigare godsak eller fikaboll

Att ha något gott till din fikastund är alltid trevligt. Att bjuda på något gott, men ändå nyttigt. Vi har nu två stycken nya rawfood bollar som du kan köpa som är semla och chokladtryffel. Vill du inte servera dom till kaffet så är det ett bra mellanmål om du blir sugen på något under dagen. Kom förbi vår butik på Lidingö och hälsa på och handla.

Förslag på mat

Tycker du inte om dessa smaker finns också två andra rawfood bollar i mitt sortiment. Cocco blueberry och morotskaka som en boll. Visst låter det gott?! Alla bollar är utan tillsatt socker och inga sötningsmedel. Dom innehåller bara naturliga råvaror.

Förslag på mat

Cocco blueberry innehåller havregryn, kokosflingor, dadelmassa, kokosolja, blåbär, kakao, kaffe och gråärta. Medans morotsbollarna innehåller havregryn, dadelmassa, morot, kanel, ingefära, kardemumma, vaniljpulver, rapsolja och solrosfrön. Alla bollar säljs styckevis så varför inte prova en utav varje för att se vilken utav dom blir din favorit.

Vi serverar både till företag och privatpersoner inom Stockholm. Vi håller på med att titta på leveranser utanför stockholm också. Beställ dina produkter så kontaktar vi dig för leveranstid och plats. För dig som företag så levererar vi på torsdagar och fredagar mellan klockan nio och sexton. Du får se till att någon tar emot leveransen efter överenskommelse.