Fröknäcke och rawfood

Vill du ha något gott till helgen ?

Rawfood bollar

Att ha några rawfood bollar hemma när sötsuget drar till kan vara bra. Dom är tillsatta utan socker och sötningsmedel och innehåller bara naturliga råvaror. En boll till kaffet eller att bara ta en när man är sugen på något. Hos Mitas Mat finns det två stycken rawfood bollar att välja emellan.

Rawfood boll cocco blueberry

Tycker du om blåbär ? Rawfood boll cocco blueberry innehåller glutenfria havregryn kokosflingor, dadelmassa, kokosolja, blåbär, kakao, kaffe och gråärta.

Rawfood boll morotskaka

Vill du hellre äta en rawfood boll med smak av morotskaka ska du välja dessa. Dom innehåller glutenfria havregryn, dadelmassa, morot, kanel, ingefära, kardemumma, vaniljpulver, rapsolja och solrosfrön.

Bägge bollarna är 30 gram och dom säljs styckevis. Så gå in och beställ dina rawfoodbollar så du har några hemma och kan både bjuda på till kaffet eller ta en när sötsuget sätter in.