Dryck

Soft drink

Nu finns äntligen dessa fantastiskt goda Soft drinks  !

Whole Earth Apple är en ekologisk och lätt kolsyrad dryck med smak av friska äpplen. Drycken är gjord på naturliga ingredienser och är den perfekta törstsläckaren för stora som små. Serveras godast kall och då gärna med ett par isbitar!

Whole Earth Ginger är en ekologisk dryck med smak av frisk ingefära att släcka törsten med. Läsken är lätt kolsyrad och i kombination med ingefärans sting är den en show stopper när den serveras riktigt kall.

Whole Earth innehåller endast naturliga ingredienser och är helt utan artificiella färgämnen eller smaker. En perfekt törstsläckare med smak av citron som avnjuts bäst kall tillsammans med ett par isbitar. Visste du att Whole Earth läsk säljs i burk då det skyddar drycken mot ljusinsläpp och förlänger produktens hållbarhet?