Allmänt Mitas Mat

Matkasse förenklar livet

 

Hur handlar du dina matvaror? När handlar du dina matvaror? Var handlar du dina matvaror?

Personligen så älskar jag matkassar, för att det känns som jag har en personlig kock hemma. Den lagar den mat om jag och min barn vill ha. Det som också är bra är att alla recepten finns så både min man och mina barn kan laga maten när jag jobbar.

Att slippa fundera på vilken mat jag ska laga, hur lång tid det kommer ta och vad sambo, barn och kompisar gillar att äta. Jag är alltid nöjd med matkassen för jag slipper tänka så mycket och det blir alltid god mat.

Hur många gånger har jag inte glömt en ingrediens till en maträtt? Fått springa till affären i regn eller snö mitt i matlagningen på grund av en sak som jag har glömt, eller ännu jobbigare om man har långt till affären och inte bara kan “springa ner” till affären för att handla det man har glömt.  Med slipper jag allt sånt, för allting som jag behöver finns i matkassen!

Jag kan ha lite svårt att alltid få in allt man ska ha på sin tallrik, när jag beställer en matkasse så är allt redan uträknat åt mig så jag slipper fundera på variationen på mat. I matkassen finns grönsaker, protein och kolhydrater.

Matkasse kan också vara bra om man får oväntade gäster, då är det bra med en matkasse som man bara kan plocka fram. På matkassetopplistan.se kan du faktiskt jämföra olika matkassar, för där finns många olika sorter där du kan hitta din favorit. En av mina favoriter är tex Linas matkasse, för att den inehåller recept för både barn och vuxna. Detta passar mig bra då jag har ett eget barn och två bonusbarn. Ibland har alla barnen varsin kompis hemma, då blir vi väldigt många i hushållet och skönt att ha färdiga matkassar med färdiga recept.

Det vore också kul att hälsa på någon annan som har en matkasse, så att jag kan få prova lite olika sorter. Mitt förslag för er är att prova en ny kasse varje vecka för att hitta just din favorit. Matkassetopplistan.se är en otroligt bra sida att använda sig av då du kan gå in och läsa om de olika kassarna, vad de innehåller och de olika recepten.