Träning/viktigt och mat

Ingefära & äpple

Glöm inte att vi är dagsfärska, aldrig försent att börja ta hand om sin fina maskin vi har.

Matsmältningsbesvär & IBS

Ingefära sägs vara bra för matsmältningen, och örten sägs stimulera tarmarna väldigt bra och därmed produktionen av matsmältningsenzymer. Somliga personer hävdar också att ingefära kan lugna magen, minska gasbildning och motverka förstoppning. Detta är också positivt för folk med IBS som brukar ha dessa problem som jag har skrivit ovan.

Inflammationer i alla delar av vår kropp

Ingefära har i århundraden används för att reducera och behandla inflammationer. Så detta är absolut inget nytt som många av oss tror bara för att detta med ingefära i smoothies har blivit en trend. I en studie publicerad i den vetenskapliga tidskriften Cancer Prevention fick deltagarna ett tillskott av ingefära. Redan efter en månad hade inflammationsmarkörerna i tjocktarmen minskat, vilket kan minska risken för att utveckla tjocktarmscancer, men detta är inte tillräckligt bevisat för att ses som något vetenskapligt.

Illamående hos gravida

Att tugga rå ingefära, dricka ingefärste eller äta ingefärsgodis är en vanlig huskur vid illamående och exempelvis i samband med graviditet.

köpa kaffe online

Ge den det bästa varje dag
Selleri citron avokado ingefära äpple morot spenat o massa frysta hallon sen någon vätska vatten eller mjölk yoghurt.
Ha en fin dag