catering

Mitas Mat har catering

Professionell catering för alla tillfällen

Mitas Mat är ett populärt matföretag som erbjuder en mängd olika hälsosamma, klimatsmarta och trendiga måltider. Företaget är känt för sina färdiglagade måltider som är både smakrika och näringsrika utan onödiga tillsatser. Men det är inte bara privatpersoner som kan ta del av Mitas Mat – företaget erbjuder också catering för olika evenemang.

Mitas Mat har catering för alla typer av tillställningar från små privata fester till stora företagsevent. Företagets cateringmeny är mycket omfattande och innehåller allt från bufféer och smörgåstårtor till varma rätter och desserter. Mitas Mat kan också skräddarsy en meny efter kundens önskemål och behov.

Mitas Mat har catering som passar alla smaker och kostrestriktioner. Företaget har ett brett utbud av vegetariska och veganska alternativ liksom glutenfria och laktosfria alternativ. Mitas Mat använder bara de bästa råvarorna och tillagar maten med stor omsorg och noggrannhet för att säkerställa högsta kvalitet och smakupplevelse.

 

Catering

Mitas Mat är ett företag som erbjuder cateringtjänster för både små och stora evenemang. Med deras breda utbud av fräscha vällagade och varierade cateringmenyer till bra pris kan man enkelt hitta en meny som passar just ens eget evenemang.

Alla råvaror som används av Mitas Mat är färska och av högsta kvalitet. Företaget använder sig av svenskt kött och svensk kyckling för att säkerställa att maten som serveras är av högsta kvalitet.

Mitas Mat kan hjälpa till med allt från bufféer, frukostmöten, lunchlådor och plockmat till After Work. De kan även hjälpa till med dryckesförslag och serveringspersonal om det behövs.

Företaget erbjuder även en egen matkasse med färdiga rätter som man kan beställa och få hemleverans av. Dessa rätter passar till alla möjliga olika måltider – liten som stor lunch som middag.

Mitas Mat har lång erfarenhet av catering och har serverat mat till allt från mindre privata tillställningar till stora företagsevent. Med deras expertis och erfarenhet kan man känna sig trygg i att maten som serveras kommer att vara av högsta kvalitet och smaka fantastiskt.

 

Våra tjänster

Mitas Mat har catering för alla tillfällen. De erbjuder tre huvudsakliga cateringtjänster: fest catering, företags catering och privat catering.

Fest catering

Fest catering är perfekt för bröllop, födelsedagsfester, dop, studentfester och andra stora evenemang. Mitas Mat kan hjälpa till med allt från mat och dryck till serveringspersonal och utrustning. De har ett brett utbud av bufféer, trerätters middagar, plockmat och mycket mer.

För att se exempelmenyer och priser, besök Mitas Mat’s hemsida.

Företags catering

Företags catering är en utmärkt lösning för företagsmöten, konferenser och andra företagsrelaterade evenemang. Mitas Mat erbjuder ett brett utbud av lunchalternativ, inklusive smörgåsar, wraps, sallader och varma rätter. De kan också hjälpa till med fika och eftermiddagsfika.

Privat catering

Privat catering är perfekt för mindre evenemang, som middagar med vänner och familj eller för att fira en speciell händelse. Mitas Mat erbjuder ett brett utbud av alternativ inklusive trerätters middagar, plockmat och bufféer. De kan också hjälpa till med dryckesförslag och serveringspersonal.