Mattips

Vi har såsen till maten

Portionsförpackningar

Vi behöver få i oss ungefär fyra matskedar av bra fett varje dag. Vad är då godare med en sås till maten? På Mitas Mat kan du beställa fyra olika såser till din mat. Det är 100 gram per förpackning och är då för en person. Det är bara att beställa för så många man behöver till. Du tillagar dom snabbt i varmbad i fem minuter eller i en till tre minuter i micron.  Har du beställt för många kan dom också frysas.

Såsen till din mat

Nedan ser du våra fyra olika såser som du kan välja emellan. Såsen till din mat kompletterar du din måltid: en champinjonsås som du kan ha till allt, en krämig dragon och dijonsås till till exempel kyckling, en mango- och kokossås eller en mustig paprikasås.

såsen såsen

Vi har inte bara såser till din mat utan också andra komponenter du behöver för att få ihop en näringsrik och god lunch, middag eller till fikat. Du beställer antingen en komplett måltid med dom olika komponenterna, eller om du vill komplettera dina måltider med grönsaker, såser eller kolhydrater.

Proteinpulver och kosttillskott

Vårt sortiment har utökats med ett proteinpulver och kosttillskott. Proteinpulvret smakar vanilj och är ingen måltidsersättning. Det är ett tillskott som du kan blanda i din smoothie, pannkakor, gröten eller din vätska. Vill du blanda ner det i till exempel mjölk använder du tre rågade matskedar pulver till tre deciliter mjölk. Pulvret är fritt från socker och mjölkproteiner och laktos.

Vårt andra kosttillskott är psylliumfröskal som innehåller en mycket stor mängd fibrer. Dessutom är den ekologisk. Det stärker din matsmältning både om du har förstoppning eller diarré. Vill du gå ner i vikt kan du dricka ett glas med detta kosttillskott innan maten. Då blir du fortare mätt och äter inte för mycket. Använd tre teskedar av dessa frön i ett glas vatten på morgonen eller kvällen.