Allmänt Mitas Mat

Mat ska vara meningsfullt

Man blir vad man äter

Vill du laga enkla måltider ? Vill du äta hälsosamt ? Hos Mitas Mat kan du komponera ihop dina maträtter med det du själv tycker om när det gäller kolhydrater, proteiner, grönsaker och såser.  Och har du vissa komponenter hemma och vill komplettera dina maträtter så går det också.

Maten hos Mita lagas helt från grunden på färska grönsaker som är producerade i Sverige. kolhydrater som korn, linser, ärtor och annat kommer från svenska odlare och allt kokas i vegansk buljong så att alla kan beställa. All mat tillagas i vaccumpåsar genom sous-vide så att den är hållbar och fräsch. Dessutom tar den då liten plats och blir enkel att värma.

All mat värms i fem minuter och så har du en hel rätt till dig och din familj.  Vill du ha hjälp kan du ringa oss om du behöver svar på en gång. Annars kan du skriva i formuläret på hemsidan. Välkommen in och titta runt.