Allmänt Mitas Mat

Kosttillskott

Mineraler och vitaminer

 

De flesta utav oss vill äta bra och nyttigt. Vi vill få i oss allt som kroppen behöver och vi vill också se till att våra barn får i sig det som de behöver för att växa och må bra. I dagens samhälle så äter vi mycket halvfabrikat. det är inget fel att ta en genväg någon gång i bland, men vi bör försöka att laga mat från grunden för att må så bra som möjligt.

Även om vi äter mat från grunden så kan det vara svårt att få i sig alla mineraler och vitaminer som vår kropp faktiskt behöver. Då är det bra att det finns kosttillskott. De hjälper oss att få i oss det dagliga behovet av vitaminer och mineraler.

Vilka tillskott är det vi behöver då? De flesta utav oss behöver till exempel Omega3. Omega3 är någonting som många har brist på utan att de vet om det. Bästa sättet att få i sig Omega3 är via fisk, speciellt lax. Numera är laxen odlad och uppväxt på foder istället för alger, det gör att fisken inte längre innehåller Omega3 eftersom det kommer från algerna. Om du köper vilt fångad fisk så innehåller de fortfarande Omega3. Satsa på ett tillskott till både dig och dina barn, Omega3 håller alla våra celler mjuka och gör att allt fungerar i vår kropp.

Läs på om alla kosttillskott och hälsokost för se vad du kan tänkas behöva äta. Du kan också göra ett blodprov för att se exakt vilka kosttillskott du behöver.

Collagen har blivit väldigt populärt att äta numera och det är bra! Det påverkar hår, hud och naglar. Det är ju bra om vi stärker upp vårt yttre och på det sättet mår bättre. Det allra bästa med kollagen är att det är bra för tarmar och för leder. Lyster i huden till alla ära, men en fungerande tarm är någonting alla behöver. Att ha problem med sin mage är någonting som kan påverka hela ditt liv, kollagen är ett protein som kroppen själv producerar men som i vissa fall kan brytas ner för fort. Testa att äta och se om det hjälper dig också!

Gå in på Tillskottsbolaget och se vad de har att erbjuda. De har bra märken till bra priser. Nu är sommaren snart slut och hösten tar sin början. Se till att ge din kropp en kickstart den här hösten. Bunkra upp med de vitaminer och mineraler som din kropp behöver, du kommer att må så mycket bättre! Tänk på att det tar ett tag för vitaminer och mineraler att ge sin verkan i din kropp, så ge det fyra till fem månader och utvärdera därefter hur effekterna är. Om du vill se svart på vitt hur dina värden ändras, beställ då ett blodprov och då kan du verkligen se hur bra kosttillskotten faktiskt fungerar.