Mattips, Råvaror och teknik

En smakrik grillost

Lätt tillagning

På  komponerar du ihop din måltid efter vad du tycker om och vill ha. Du väljer tex av varje när det gäller protein, kolhydrater, grönsaker och såser. Eller vad du vill beställa till det som du redan har hemma i din kyl. Alla produkter väger 100 gram per förpackning förutom proteinerna som väger 130 gram.

Som tex denna smakrika grillost som du kan ha till det mesta och som också är mycket lätt att tillaga. Den ligger i en sesam marinad och du värmer den antingen i vattenbad eller i micron. Denna grillost är gjort på komjölk och produkten innehåller rapsolja, sesamolja, glutenfri soja, ingefära, sweet chilisås och sesamfrön.

All mat hos Mita är tillagad i vakuum med sous vide teknik som gör att maten har en lång hållbarhet. Alla produkter görs av färska råvaror, både för den bästa kvalitet och för att värna om dom små odlarna /producenterna.