Allmänt Mitas Mat

Att ta körkort är roligt

Det var roligt att ta körkort

Jag tyckte att det var kul att ta körkort och jag tycker att det är roligt att köra bil. Det finns så många fördelar med att ha körkort och bil. När jag tog körkort fanns det bara körskolor, men nu finns det så otroligt många sätt att läsa till körkortet på. Jag rekommenderar

På Trafiko du kan lägga upp din egen körkortsplan i en app. Du kan plugga på körkortsfrågor, boka riskettan och se vad du behöver tänka på inför uppkörningen. De har också handledarutbildningar för den personen som du har valt att köra med.

Fem saker som är bra med att ha körkort och bil:

1. Du slipper ta dig med kommunala färdmedel som buss, tåg och tunnelbana. Jag tycker om att åka kommunalt också men i dessa tider, när vi ska undvika att åka kommunalt, är det väldigt bra att ha körkort och en bil.

2 .Du blir mer attraktiv på arbetsmarknaden. Många arbetsgivare kräver att du ska ha ett körkort. De gånger arbetsgivaren inte kräver det så ser det ändå bra ut på din cv och du har större chans att få det jobbet du vill ha.

3. Det ger dig möjlighet att se världen. Att åka på bilsemester är bland det bästa semestrarna man kan göra. Man får se olika landskap, träffa mycket människor. Du kan stanna var du vill när du vill. Det är en otrolig frihetskänsla och ett fantastiskt sätt att semestra på. Har du inte gjort det så kan jag varmt rekommendera en bilsemester i sommar!

4. Du kan söka jobb i andra städer och lätt ta dig hemifrån till jobbet. Många gånger när man pendlar kommunalt är tiden som man väntar på bussen eller tåget ganska lång. Har du körkort och bil så kan du ta dig direkt från jobbet hem utan några väntetider.

5. Om du har barn så är det så mycket lättare att hämta och lämna hos kompisar eller på olika aktiviteter om du har bil.